Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/pop/domains/ipersia.eu/public_html/forum/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 916: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3566: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3568: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3569: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3570: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
Forum serwisu Imperium Prince Of Persia • Zobacz wątek - Kto ma szansę dostać bana?

Kto ma szansę dostać bana?

Wszystkie idiotyczne i niepotrzebne tematy usunięte przez Moderatorów

Moderator: Redaktor

Kto ma szansę dostać bana?

Postprzez princemarcin 7 lut 2010, o 16:33

Tutaj proszę pisać, kto może niedługo zostać: z :ban: owany?

PS.Współczuję im :thumbdown:
wall, wall i wal XD Obrazek
prince marcin-prinsio
PM:Wróciłem! Cieszycie się?
T&M:NIE!
Obrazek nakarm gryfa! inaczej spalę ci chatę! wiem, gdzie mieszkasz! jeśli masz za dużo karmy, chociażby dla psów to kliknij!
princemarcin
Brute
Brute

Re: Kto ma szansę dostać bana?

Postprzez Trivane 10 lut 2010, o 19:24

Ehh, nawet się nie tłumaczę. Temat = kosz..
Obrazek
Trivane
Administrator
Administrator

Powrót do Wysypisko